Britt Dekker heeft genoeg van slachtofferrol Akwasi

Britt Dekker heeft genoeg van slachtofferrol Akwasi

De storm rondom Akwasi lijkt voorlopig nog niet te zijn gaan liggen. Zo verscheen er een interview in het AD waarbij de rapper, vastgoedmagnaat en miljonair wat opmerkelijke uitspraken deed die menig Nederlander de wenkbrauwen deed laten fronsen.

In een interview dat onlangs in het AD verscheen vertelt Akwasi openhartig over zijn jeugd. “Vroeger schaamde ik me voor mijn naam Akwasi. Dat was geen Gerard of Richard”, zegt hij. Over de lachende kinderen in zijn klas legt hij uit: “Dat heeft me heus geen trauma bezorgd, maar dat is toch raar voor iemand die geacht wordt kinderen een veilige plek te bieden.”

Voor iemand die naar verluidt diepgewortelde problemen binnen de Nederlandse maatschappij probeert aan te kaarten, lijken de beschreven problemen uit zijn eigen jeugd zowat aandoenlijk te noemen. Het zorgt dan zodoende voor veel kritiek, zelfs BN-ers die er om bekend staan zich regelmatig in ‘een bubbel’ te bevinden doen gretig een duit in het zakje om wat kritiek te leveren. Begint Akwasi nu zijn eigen achterban te verliezen?

Britt Dekker lijkt in ieder er in ieder geval schoon genoeg van te hebben en uit haar ongenoegen op Twitter. “Ja en, mijn docent noemde me een onhandelbaar lui varken haha! Moet ik nu ook gaan huilen? Deze man...”, zo schrijft Britt. Niet alleen Britt laat haar hart spreken, veel Nederlanders schrijven hoe ze vroeger leraren genoemd worden. Het onderwerp werd al snel trending op twitter.

Voor iemand die al tien jaar lang zonder gevolgen, straffeloos, op sociale media en in het openbaar oproept tot geweld (zie onderstaande schermafbeelding) — zal niet veel goodwill kweken bij Jan Modaal. Akwasi zal maar even op zijn tanden moeten bijten.

Britt Dekker heeft genoeg van slachtofferrol Akwasi
Lees meer over:
Akwasi

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties