Ongeliefde hond bedekt met tumoren is nu onherkenbaar na wonderbaarlijke genezing

Ongeliefde hond bedekt met tumoren is nu onherkenbaar na wonderbaarlijke genezing

Het hele lichaam van de arme hond was bedekt met kankergezwellen, waarvan er vele ook open en geïnfecteerd waren…

Een zwerfhond zijn is een hard en vaak tragisch leven. Omdat niemand voor hen zorgt, lijden veel dakloze honden aan blootstelling, honger en onbehandelde medische problemen.

Sommige steden hebben meer zwerfhonden dan andere, en in Mexico-Stad zwerven meer dan een miljoen zwerfhonden door de straten, bezig met overleven. En voor een van hen waren de overlevingskansen niet goed.

Deze hond zat zo in de problemen dat een voorbijganger genoodzaakt was om de hond meteen op te pakken en hem te helpen. Het hele lichaam van de arme hond was bedekt met kankergezwellen, waarvan er vele ook open en geïnfecteerd waren. Hij was ook ernstig ondervoed. En al die tijd liepen de mensen vlak langs hem heen. De meeste mensen dachten waarschijnlijk dat de arme hond een verloren zaak was, en hij zag er zeker zo uit.

Maar alleen omdat een hond (of een persoon, vaak) er hopeloos uitziet, betekent dit niet dat ze niet terug kunnen herstellen, soms verbazingwekkend, zoals de hond die dartelde als een puppy nadat een enorme tumor was verwijderd.

De redder nam de zieke hond mee naar de lokale dierenrechtenactivist Dalia Gamez, die hem adopteerde, hem Boby noemde en hem de behandeling gaf die hij zo hard nodig had. Maar niemand had de verbazingwekkende transformatie kunnen voorzien die Boby zou ondergaan.

Ongeliefde hond bedekt met tumoren is nu onherkenbaar na wonderbaarlijke genezing

Op het kantoor van de dierenarts werd vastgesteld dat hij ongeveer twee jaar oud was en dat zijn tumoren zeker kanker waren. Hij kreeg chemotherapie voorgeschreven, maar de dierenartsen en Dalia waren bang dat de agressieve behandeling te veel zou zijn voor zijn kwetsbare lichaam. Maar ze wisten dat ze het moesten proberen.

Dalia deed haar best om de moed van Boby op peil te houden tijdens de beproeving, waaronder acht chemosessies in twee maanden. In die tijd was het nog onduidelijk of hij het zou overleven.

Dalia besloot Boby's verhaal online te delen en bleef aan zijn zijde tijdens de chemotherapie. Dat gezelschap en die zorg was op zich waarschijnlijk een prachtig medicijn. En nadat de chemo voorbij was, begon Boby zich te ontpoppen als een hele nieuwe hond.

Ongeliefde hond bedekt met tumoren is nu onherkenbaar na wonderbaarlijke genezing

Zijn tumoren verdwenen en zijn vacht begon glanzend en dik terug te groeien over elk littekenweefsel en bedekte het volledig. Bovendien was hij weer op een gezond gewicht gekomen. Als je naar hem op deze foto kijkt, zou je hem niet eens herkennen!

Hij kreeg ook zijn energie terug en kon rennen, springen en spelen, net zoals een jonge hond van zijn leeftijd zou moeten kunnen. En nadat hij zijn transformatie had gezien, werd hij ook een beetje een lokale beroemdheid - de buren van Gamez wachtten zelfs in de rij op een kans om hem te ontmoeten!

Ongeliefde hond bedekt met tumoren is nu onherkenbaar na wonderbaarlijke genezing

En gelukkig was zijn roem een zegen. Het hielp Gamez om een nieuw thuis voor hem te vinden bij een liefhebbend gezin. Gamez was natuurlijk verdrietig om hem te zien gaan, maar wist dat hij in goede handen zou zijn.

Boby's transformatie laat ons zien dat zelfs als de dingen ruw beginnen (zoals, echt ruw), er nog steeds hoop is op een helder resultaat!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties