Een hond kwam vast te zitten aan een slecht aangelegde weg die smolt. Maar gelukkig kwamen er mensen langs...

Dieren
dinsdag, 19 april 2022 om 6:22
gesmolten
Deze arme hond ging door een vreselijke situatie, maar dankzij enkele bezorgde dierenliefhebbers kreeg ze de hulp die ze nodig had om haar leven te redden!
Het was zo heet in een Poolse stad dat een hond vast kwam te zitten aan een smeltende weg. Bewoners merkten dat een zwerfhond vast kwam te zitten aan het asfalt nadat het op een weg was gesmolten en plakkerig als lijm was geworden.
Ze verwittigden snel de brandweer en het dierenasiel in Piotrkow Trybunalski om de hond te komen redden.
Volgens een lokale krant werd de slechte staat van de weg toegeschreven aan een combinatie van de zomerse hitte en de verschrikkelijke kwaliteit van het asfalt en de materialen die wegenwerkers gebruikten om de straat op te knappen.
De reddingsoperatie duurde geruime tijd omdat het moeilijk was om de hond van het teerachtige oppervlak te bevrijden, maar uiteindelijk wisten ze haar te redden.
Ze was in kritieke toestand maar leefde! Ze noemden haar "Smółka" en namen haar mee naar het dierenasiel om verzorgd te worden.Godzijdank konden deze goedhartige mensen haar redden. Ik hoop echt dat ze een thuis heeft gevonden na haar vreselijke beproeving!