Vrouw neergestoken midden in centrum van Amsterdam

Vrouw neergestoken midden in centrum van Amsterdam

Amsterdam - In de nacht van woensdag 6 op donderdag 7 september 2023 heeft een vrouw ernstige verwondingen opgelopen nadat ze door een man werd neergestoken in de Warmoesstraat in Amsterdam. Het slachtoffer is met zware verwondingen naar het ziekenhuis gebracht, terwijl de verdachte op de vlucht is geslagen. De politie is dringend op zoek naar deze verdachte en doet een beroep op getuigen om zich te melden in verband met deze ernstige zaak.

Rond 03.00 uur belde een getuige de politie om melding te maken van tumult op straat in de Warmoesstraat, in de buurt van de Oudebrugsteeg. De meldkamer registreerde luide kreten en paniekerige geluiden op de achtergrond. Onmiddellijk werden agenten ter plaatse gestuurd. Terwijl ze naderden, werd hun aandacht getrokken door iemand die dringend wenkte. In de Oudebrugsteeg troffen ze een vrouw aan, liggend op de grond te midden van een plas bloed. Een omstander had al een broeksriem als tourniquet om het been van de vrouw aangebracht om een bloeding te stoppen. De politie verleende eerste hulp en constateerde dat de vrouw meerdere steekwonden had opgelopen. Vervolgens werd ze met ernstige verwondingen per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

De exacte toedracht van het steekincident is op dit moment nog onduidelijk.

Lees meer over:
Amsterdam steekpartij

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer