Burenruzie escaleert tot steekpartij met dodelijke afloop

Burenruzie escaleert tot steekpartij met dodelijke afloop

AMSTERDAM - Een steekincident in een woning aan de Robert Scottstraat in Amsterdam heeft dinsdag een 25-jarige man uit Amsterdam het leven gekost. Een ander slachtoffer, een 29-jarige Amsterdammer, werd met verwondingen naar het ziekenhuis gebracht en ontvangt momenteel medische zorg.

Na een melding van het steekincident stuurden hulpdiensten dinsdagochtend iets voor 09.00 uur met spoed naar de Robert Scottstraat. Helaas mocht reanimatie niet baten voor één van de slachtoffers. Het andere slachtoffer wist ondanks zijn verwondingen naar buiten te rennen, waar hij door omstanders is opgevangen en daarna met spoed naar het ziekenhuis is gebracht.

De verdachte, een 36-jarige man, die na het incident werd aangehouden, was een buurman van de slachtoffers. De politie is op de hoogte van eerdere overlastproblemen tussen de verdachte en verschillende buurtbewoners, waaronder de slachtoffers. In dergelijke situaties werkt de politie samen met verschillende partners, zoals de gemeente en woningcorporaties. Op dit moment worden er geen details vrijgegeven over de aard van de problematiek en het contact dat de politie heeft gehad, omdat het onderzoek nog gaande is.

Het rechercheonderzoek naar het steekincident is nog in volle gang. Getuigen hebben gemeld dat een man met een mes korte tijd op het balkon van de betrokken woning heeft gestaan. Als u getuige was van deze gebeurtenis, wil de politie graag met u spreken.

Lees meer over:
Amsterdam steekpartij

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer