Man mishandeld en doodgestoken, ook zijn hond meerdere keren gestoken

Man mishandeld en doodgestoken, ook zijn hond meerdere keren gestoken

ROTTERDAM - Op de Molièreweg in Rotterdam, nabij Lombardijen, heeft zich woensdagavond een noodlottig en ernstige misdaad voorgedaan waarbij een man om het leven is gekomen na mishandeling en gestoken te zijn, zo heeft de politie naar buiten gebracht. Een 53-jarige Rotterdammer is kort na de steekpartij aangehouden op basis van getuigenverklaringen. De politie is nog op zoek naar "meerdere personen."

Naast het slachtoffer werd ook een hond gevonden met steekwonden op de plaats van het incident. De dierenambulance heeft het dier meegenomen in opdracht van de politie.

De politie verricht momenteel uitgebreid onderzoek, waaronder het bekijken van camerabeelden, om meer duidelijkheid te krijgen over de toedracht van het incident. Verdere details, zoals de mogelijke betrokkenen en de leeftijd van het slachtoffer, zijn op dit moment nog niet beschikbaar. Ondanks reanimatiepogingen ter plaatse, kon het slachtoffer niet worden gered.

Lees meer over:
rotterdam steekpartij

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties