Wesley Sneijder deelt heel verdrietig nieuws

Showbizz
woensdag, 12 juni 2024 om 16:50
sneijder
In deze moeilijke tijden heeft voormalig voetballer Wesley Sneijder een ingrijpend en hartverwarmend besluit genomen. Wegens de ernstige ziekte van zijn vader, Barry, is Sneijder per direct bij hem ingetrokken. Hij wil zoveel mogelijk tijd met zijn vader doorbrengen in de laatste fase van zijn leven.

Een jaar vol verlies

Het afgelopen jaar was bijzonder zwaar voor de familie Sneijder. Na het verlies van hun moeder Sylvia vorig jaar, kregen Wesley en zijn broer Rodney onlangs te horen dat hun vader ernstig ziek is. Barry Sneijder is gediagnosticeerd met een vorm van kanker die helaas niet meer te genezen is. Hoewel hij momenteel stabiel is, weten de broers dat de toekomst er somber uitziet.

Een Emotionele verhuizing

In een openhartig gesprek met weekblad Weekend vertelt Wesley dat hij geen moment twijfelde om bij zijn vader in te trekken. "Ik kijk van dag tot dag en zolang hij kwaliteit van leven heeft, geniet ik van elke seconde met hem," aldus Sneijder. "Ik heb alles opgegeven en ben bij hem gaan wonen. Hoe lang ik daar blijf? Ik hoop nog twintig jaar, maar we zullen zien."
Dit besluit van Wesley wordt door velen gezien als een daad van pure liefde en toewijding. Velen uitten hun bewondering en steunbetuigingen via sociale media.

Nieuwe relatie

Ondanks de zorgen om zijn vader, heeft Wesley ook positief nieuws in zijn persoonlijke leven. Hij is al een tijdje gelukkig met Romy, een 22-jarige vrouw met wie hij steeds vaker in het openbaar verschijnt. Hoewel ze hun relatie nog niet officieel hebben bevestigd, vierde Wesley onlangs zijn veertigste verjaardag bij de familie van Romy. Opmerkelijk genoeg volgt zijn ex-vrouw, Yolanthe Cabau, Romy nu ook op Instagram.
Wesley's keuze om bij zijn vader te zijn in deze laatste fase, herinnert ons allemaal aan de onschatbare waarde van familie en de kracht van liefde en steun in moeilijke tijden.