Tragisch nieuws voor Wesley Sneijder

Entertainment
zaterdag, 18 mei 2024 om 20:36
schermafbeelding 2024 05 18 om 203902
De familie Sneijder wordt wederom geconfronteerd met diep verdriet, nu blijkt dat de vader van Wesley en Rodney Sneijder ernstig ziek is. Voormalig profvoetballer Wesley Sneijder deelde dit nieuws met weekblad Privé en onthulde dat zijn vader, Barry Sneijder, lijdt aan een ongeneeslijke vorm van kanker.
Het nieuws komt nog geen jaar na het overlijden van hun moeder, Sylvia, die vorig jaar op 59-jarige leeftijd overleed. Wesley beschrijft hoe zwaar hij het nog steeds heeft met haar verlies. "Het is bijna een jaar geleden dat mijn moeder overleed. Dat blijft moeilijk, het gemis is nog steeds enorm," vertelde hij aan Privé. Wesley geeft aan dat er geen dag voorbijgaat zonder dat hij aan zijn moeder denkt.
Naast het verdriet binnen de familie, vertelt Wesley ook over de hechte band met zijn zoontje Xess Xava, die met zijn moeder Yolanthe in de Verenigde Staten woont. "De band is altijd goed geweest. Ik zoek hem regelmatig op in Amerika, en soms komt Yo hierheen met hem," zei de oud-voetballer. Hoewel het vele reizen zwaar kan zijn, vindt Wesley het absoluut de moeite waard. "Er is niks fijners dan dicht bij je kind zijn. Uit ervaring weet ik hoe snel het leven kan gaan. Ik ben er trots op hoe ik dit samen met Yolanthe kan doen."
De familie Sneijder blijft ondanks de moeilijke tijden samen sterk, steunend op elkaar en genietend van de kostbare momenten die ze nog met hun vader hebben.