Dit is hoe de nieuwe vriendin van Wesley Sneijder er uit ziet

Dit is hoe de nieuwe vriendin van Wesley Sneijder er uit ziet

Wesley Sneijder is al geruime tijd vrijgezel en zijn focus ligt nog altijd bij Yolanthe, althans zo lijkt het. Ze zijn inmiddels alweer een tijdje uit elkaar.

De definitieve breuk werd in 2019 bekend gemaakt. Opvallend feit is dat de twee niet officieel gescheiden zijn. Wesley liet weten dat hij nog wilde knokken voor zijn huwelijk. Hij hoopte dat er nog wat te redden viel: "Het is het belangrijkste doel in mijn leven, de rest staat op een laag pitje".

Maar we zijn nu drie jaar verder, en in Wesley's liefdesleven lijkt ook wat beweging te zitten. De oud-voetballer wordt de laatste tijd veel gezien met zijn kameraad André Hazes. Daar zal hij ongetwijfeld een goede band mee hebben ontwikkeld, want André is wat op zoek naar zichzelf de laatste tijd. Maar ga je met André om, dan komen er ook automatisch behoorlijk wat vrouwen op je pad.

Heeft Wesley het nu gezellig met een andere dame? Afgelopen weekend werd Rachel Hazes in een restaurant gespot met de dochter en ex-vrouw van Klaas Otto waarmee ze een kortstondige relatie heeft gehad. Meerdere mensen schoven aan waaronder meneer Sneijder. Juicechannel deelt foto’s en schrijft: “Wesley nam ook even plaats en het schijnt dat die tegelijkertijd met Steffy is vertrokken.” Natuurlijk besluit het kanaal gelijk verder in de materie te duiken en komt erachter dat er meer speelt. Juicechannel schrijft later onder andere: “Wesley en Steffy zijn twee weken geleden ook door een volger gespot in Den Bosch.” Daarnaast zouden de twee al vaker samen gezien zijn. Foto’s van het tafelgezelschap hieronder. Daaronder de foto’s van Wesley’s vermoedelijk nieuwe vriendin:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties