Willem-Alexander onthult: zo komen de prinsesjes de lockdown door

Willem-Alexander onthult: zo komen de prinsesjes de lockdown door

Het hele land zit momenteel in de ‘harde lockdown’. Niet naar school, de sportvereniging of de kroeg. Maar ook voor de Oranje familie gelden deze beperkingen. Hoe komen de prinsesjes de lockdown door? Willem-Alexander verklapt…

Ook koning Willem-Alexander en koningin Máxima werken in de ‘harde lockdown’ volledig thuis. Zo voeren zij besprekingen en bijeenkomsten digitaal uit. Het zijn net mensen, de koninklijke familie. Eerder werd bekend dat Máxima tijdens een gesprek met een Senegalese minister haar schoenen uit had geschopt. Niet gek, aangezien ze gewoon thuis achter haar eigen bureau zat.

Ook was de koningin iets anders aan het doen wat voor veel ‘gewone’ mensen bekend terrein zal zijn: tijdens de werkbespreking zat onze koningin te shoppen op bol.com. Zo was te zien op de foto’s via de Telegraaf.

Nu geeft ook Willem-Alexander meer prijs over het verloop van de lockdown binnen de koninklijke muren. Hij onthult in een van zijn digitale werkbezoeken hoe het er thuis aan toegaat.

Lees verder bij de bron: https://www.ditjesendatjes.nl/willem-alexander-onthult-zo-komen-de-prinsesjes-de-lockdown-door/

LEES OOK: Dit is hoe de prachtige villa van Prinses Mabel er uit ziet

Beeld: RVD | Patrick van Katwijk

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer