Zoon Constantijn en Laurentien niet meer welkom op kostschool

Zoon Constantijn en Laurentien niet meer welkom op kostschool

Graaf Claus-Casimir vertrok een paar maanden geleden naar de strenge kostschool Gordonstoun in Schotland. Nu is duidelijk geworden dat de zoon van prins Constantijn en prinses Laurentien naar huis is gestuurd…

Gordonstoun is een prestigieuze kostschool die vooral bekend stond om het spartaanse regime en de vele pesterijen. Onder anderen prins Philip en zijn zoons Charles, Andrew en Edward en zijn kleinkinderen Peter en Zara Phillips zijn oud-leerlingen van de school.

Eerder suggereerde weekblad Weekend dat de jonge graaf vanwege ‘puberproblemen’ naar de superstrenge kostschool werd gestuurd door zijn ouders. Zijn zus Eloise sprong in de bres voor hem: ,,Wat een raar idee om te suggereren dat Claus weggestuurd wordt, terwijl het de leukste en sociaalste jongen is.”

Maar toch is Claus halsoverkop teruggekeerd naar zijn ouders en is hij voorlopig niet welkom op de kostschool.

Lees verder bij de bron voor de exacte reden: https://www.ditjesendatjes.nl/zoon-constantijn-en-laurentien-niet-meer-welkom-op-kostschool-2/

LEES OOK: Willem-Alexander onthult: zo komen de prinsesjes de lockdown door

Beeld: Gordonstoun, Koninklijk Huis

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties