Prinses Laurentien: 'Eloise heeft het recht te zijn wie ze is'

Prinses Laurentien: 'Eloise heeft het recht te zijn wie ze is'

Eloise, de oudste dochter van prins Constantijn (51) en prinses Laurentien (54) is inmiddels bekender - vanwege Instagram -, dan haar familie. Zo heeft ze inmiddels al zo'n 238k fans die haar dagelijks volgen. In de jubileumeditie van 'LINDA.' vertelt Laurentien enorm trots te zijn op haar 18-jarige dochter.

"Ik ben niet opgegroeid met TikTok en Instagram, en ik vind het ongelooflijk hoe natuurlijk Eloise daarmee omgaat", stelt ze. "Ze durft te gaan voor wat zij denkt dat goed voor haar is." Daarnaast is ze volgens de prinses ook enorm authentiek. "Ik zou zelf nooit twitteren of zo. Want wie zit er nou te wachten op mijn mening? Het past niet bij mij, maar het past wél bij haar. En zij heeft het recht de mens te zijn die ze is."

Hoewel succes op social media (vaak) gepaard gaat met negatieve reacties, vertelt moeder Laurentien dat deze comments haar dochter amper raken. "Ik vraag haar weleens: 'Vind je het niet vervelend dat mensen daar ook weer commentaar op hebben?' Dan haalt ze haar schouders op en zegt: 'Die mensen, die kennen mij niet.'" Bewonderenswaardig vindt Laurentien dat, zelf zit ze namelijk zo niet in elkaar. "Vervelend commentaar doet mij wél wat. Ik weet hoe naar en vals mensen kunnen zijn."

Lees verder bij de bron: https://www.rtlboulevard.nl/royalty/artikel/5215146/laurentien-komt-op-voor-eloise-ze-heeft-het-recht-te-zijn-wie-ze

LEES OOK: Prins Pieter Christiaan van Vollenhoven zet zijn villa te koop. Zie binnenfoto’s

Beeld: Eloise van Oranje | Instagram

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer