Op deze manier draagt Eloise de overleden prins Friso altijd bij zich

Op deze manier draagt Eloise de overleden prins Friso altijd bij zich

Eloise van Oranje zul je niet snel zonder sieraden tegen het lijf lopen. Er is één ketting in het bijzonder die de gravin nooit afdoet.

In de nieuwste Vogue vertelt Eloise dat ze enorm van mode houdt, maar dat comfort voor haar het allerbelangrijkst is. “Je kunt me zo’n beetje uittekenen in een baggy spijkerbroek, grote trui, Dr. Martens of Nike Air Jordans en een schoudertasje”, vertelt ze. “En sieraden! Zonder sieraden voel ik me naakt”, voegt ze snel toe. Aan dure witgouden of diamanten sieraden doet ze echter (nog) niet. “Sparen en investeren in een duur designerstuk doe ik niet. Daar ben ik nog een beetje te jong voor”, aldus de 18-jarige.

Toch is er één waardevol sieraad dat Eloise altijd om haar nek heeft hangen. Een kettinkje met parelhanger is haar enorm dierbaar, omdat ze deze kreeg van haar peetoom prins Friso toen ze gedoopt werd. “Ik doe het nooit af”, vertelt ze.

Bekijk de ketting hier: https://beaumonde.nl/artikel/446941/op-deze-manier-draagt-eloise-de-overleden-prins-friso-altijd-bij-zich

LEES OOK: Prins Pieter Christiaan van Vollenhoven zet zijn villa te koop. Zie binnenfoto’s

Beeld: Schermafbeelding Robbert Rodenburg / Youtube

Lees meer over:
Eloise van Oranje

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties