Deze belangrijke gebeurtenis moeten de Oranje's met Pasen missen

Deze belangrijke gebeurtenis moeten de Oranje's met Pasen missen

Voor het tweede jaar op rij vieren we Pasen in coronatijd, waardoor de feestdagen er voor iedereen kariger uitzien dan normaal. Dat geldt ook voor de Oranjes. Hoewel de leden van het Koningshuis normaliter flink uitpakken, vieren ook zij het dit jaar in kleinere setting.

Marc van der Linden (51) vertelt in RTL Boulevard dat een jarenlange traditie wederom niet voortgezet kan worden.

Voor de wereld gebukt ging onder de pandemie, vierde de leden van het Koningshuis Pasen in Italië in het huis van prinses Beatrix. Eerder vertelde gravin Eloise hierover in ‘Open kaart’: “We gaan bijna elk jaar naar mijn oma’s huis. Dan gaan we paaseieren zoeken in de tuin.” Ze vervolgde grappend: “We moeten dan in het torende wachten tot de eieren verstopt zijn, maar daar is een raampje dus we kunnen dan gewoon altijd alles zien!”

Dit jaar zit dat er niet in en vieren de Oranjes het ingetogener, vertelt van der Linden. “Het is net als bij ons allemaal wat matjes. Ik zou graag een vlieg op de muur zijn, maar kan helaas niet vertellen wat koning Willem-Alexander en koningin Máxima precies doen met Pasen.” Hij vervolgt: “Gravin Eloise viert beide paasdagen bij haar familie in Den Haag, maar waarschijnlijk vieren ze het zonder prinses Beatrix.”

Lees verder bij de bron: https://www.libelle.nl/mensen/paastraditie-koningshuis/

Beeld: RVD | Patrick van Katwijk

Lees meer over:
Koninklijke Familie

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer