Zelfmoordpoging Gordon bevestigt

Zelfmoordpoging Gordon bevestigt

Gordon, onze bekende Nederlandse volkszanger, maakt een moeilijke periode door. Zijn huwelijk is op de klippen gelopen en het hele land lijkt het drama op de voet te volgen. Zowel Gordon als zijn ex-verloofde Gavin Rozario maken het mogelijk dat dit verhaal breed wordt uitgemeten in de media. Gavin beschuldigde de zanger in een acht pagina tellend interview met Privé van allerlei zaken. In reactie hierop plaatste Gordon bewijsstukken en uitgebreide verklaringen op zijn Instagram-account. Het is duidelijk dat Gordon ook weet hoe hij beschuldigingen moet uiten. Hij ontkent alle aantijgingen en beweert dat juist Gavin degene is met drugsproblemen.

Ondanks de moeilijke periode lijkt het erop dat Gordon zich wil richten op de toekomst en het verleden achter zich wil laten. Via Instagram deelt hij foto's van zijn aanwezigheid in een privé-vliegtuig naar Baku, waar hij met een groep vrienden, waaronder Prins Bernhard en DJ Don Diablo, naartoe vliegt voor een grote DJ-show. Op zijn Instagram-verhaal is te zien hoe de zanger gelukkig is terwijl hij poseert met iedereen. Bij de foto's van de groep voor het vliegtuig plaatst hij een bijschrift waarin hij zegt dat het belangrijk is om omringd te zijn met leuke mensen en noemt hij Don Diablo, Prins Bernhard en Roos Krstn.

Het lijkt erop dat Gordon heeft geleerd van Gavin hoe hij een verhaal moet vertellen. Het bijschrift doet namelijk wel erg denken aan de woorden van de Australiër. Net als Gavin doet Gordon alsof alles tip-top in orde is. Maar hoe lang zal hij dit volhouden? Valt het masker een keer af en komt hij zichzelf nog tegen qua emoties? Dat is afwachten. Gordon laat in ieder geval een roerige periode achter zich.

Gavin beschuldigt Gordon van ernstige feiten, zoals bedreigingen en chantage, wat een heftige aanklacht is. Gordon ontkent deze beschuldigingen echter en zegt dat het juist Gavin is die te kampen heeft met drugsproblemen. Volgens Gordon trof hij zijn ex-verloofde aan in een staat van totale ellende en drugsgebruik, waardoor hij zich grote zorgen maakte over zijn welzijn. Dit was uiteindelijk de reden voor Gordon om de relatie te verbreken en weg te gaan.

Gavin beweert dat Gordon hem heeft bedreigd en dat hij zich zorgen maakte om zijn eigen leven. Bovendien beweert hij dat Gordon van plan was om hem financieel uit te buiten en hem op te lichten en dreigde met zelfmoord. Als klap op de vuurpijl plaatste Gavin op Instagram een foto waarop hij een bordje vasthoudt met de tekst 'Daddy Hunter', wat volgens Gordon zou suggereren dat Gavin op zoek was naar rijke mannen als potentiële slachtoffers.

Hoewel begrijpelijk is dat Gordon boos en gefrustreerd is over deze beschuldigingen, rijst de vraag of het verstandig is om via sociale media te reageren op deze aantijgingen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties