Willeke Alberti neemt een drastisch besluit na groot verdriet

Entertainment
vrijdag, 17 mei 2024 om 12:25
alberti
Willeke Alberti ervaart momenteel een zware periode in haar leven. Binnen een tijdsbestek van slechts twee maanden verloor de bekende zangeres zowel haar dochter Daniëlle van 't Schip als haar broer Tonny. Deze opeenvolgende verliezen hebben een enorme impact op haar gehad en hebben geleid tot een drastische beslissing die ze nu gemaakt heeft.
In oktober vorig jaar overleed Daniëlle van 't Schip na een lange en zware strijd tegen kanker. Het verlies van een kind is een van de meest verwoestende ervaringen die een ouder kan doormaken. Slechts twee maanden later kwam Willeke opnieuw in rouw toen haar broer Tonny overleed. Deze gebeurtenissen hebben haar diep geraakt en haar verdriet is immens.
In een poging om met deze dubbele rouw om te gaan, heeft Willeke besloten professionele hulp in te schakelen. Ze hoopt met begeleiding haar verdriet een plek te kunnen geven en de kracht te vinden om door te gaan met haar leven. "Als ik 's ochtends onder de douche sta, komen soms wel de tranen. Die gaan dan het putje in en daarna begin ik vol goede moed mijn dag, zoals ik dat graag wil," deelt Alberti openhartig.
Willeke begrijpt dat het geen zin heeft om bij de pakken neer te zitten. "Daar schiet ik niks mee op," zegt ze. Ze put kracht uit de herinneringen aan haar dochter en de woorden die Daniëlle haar naliet. "Daniëlle zei niet voor niets: 'Wat je ook doet, mam, met dat zingen in de zorg ga je gewoon door, hoor!'"