Vrouw verdedigt haar besluit om naam van haar vriend op voorhoofd te tatoeëren

Entertainment
dinsdag, 30 april 2024 om 21:01
em3ddbl woman gets tattoo of boyfriend on forehead 625x300 08 november 23
Een vrouw die de naam van haar vriend op haar voorhoofd heeft laten tatoeëren, verdedigt haar gezichtskunst en suggereert dat iedereen die weigert hetzelfde te doen, eigenlijk niet echt verliefd is.
Ana Stanskovsky, die een permanente liefdesbrief aan Kevin op haar gezicht schreef, blijft erbij dat dit een uitdrukking van liefde is, maar online gebruikers zeggen dat "het achterlijk is" en dat haar "volgende vriend het zal haten."
De in Polen geboren Ana Stanskovsky verraste haar 588.000 TikTok-volgers door een bericht te delen van haar nieuw getransformeerde gezicht.
In een viral TikTok-clip is te zien hoe Stanskovsky in een stoel zit en aan haar voorhoofd werkt.
De "mijn nieuwe gezichtstattoo" video, die sinds 6 november, toen deze voor het eerst gedeeld werd, al 18,3 miljoen keer bekeken is, laat zien dat Stanskovsky de naam van haar vriend, in grote zwarte cursieve letters, op haar voorhoofd laat zetten.
De clip zoomt in op de artiest die permanent over de stencil inkt die "Kevin" leest, en Stanskovsky houdt van pijn.
Als het kunstwerk klaar is, staat ze op om haar extreme uitingen van liefde in de spiegel te bekijken.
"Klaar? Oké laten we eens kijken. Oh mijn God, ik vind het geweldig. Wauw, Kevin zal het geweldig vinden", zegt ze. Ze eindigt de clip door haar volgers te vragen: "Denk je dat hij het mooi zal vinden?"
Als reactie op haar vraag grapt één internetgebruiker: "Hij zal het geweldig vinden! Je volgende vriend zal het echter haten." Een andere gebruiker schrijft: "Ik weet niet wie Kevin is, maar waar je ook bent... Ren!"
Naarmate de video de ogen van de verwarde sociale gemeenschap bereikt, waarschuwen mensen haar voor spijt in de toekomst.
"Een geweldige beslissing hier. Ik zie niet in hoe je hier ooit spijt van zou kunnen hebben," deelt één fan.
In reactie op de overweldigende suggesties van spijt, schoot Stanskovsky terug met nog een clip waarin ze zei dat ze de Kevin-tattoo nooit zou betreuren.
Stanskvosky antwoordt: "Ik weet dat velen van jullie hebben gezegd dat ik hier spijt van ga krijgen en wat als we uit elkaar gaan en al die dingen, al die verschrikkelijke dingen en ik wil gewoon zeggen dat dit de manier is waarop ik mijn gevoelens uitdruk, dus als ik van iemand hou, doe ik dit." Ze gaat verder: "Ik hou ervan, ik ga hier absoluut nooit spijt van krijgen. Hoe kan ik er spijt van hebben? Het is prachtig."
"Een handgeschreven notitie is een kostbare manier om je gevoelens te uiten," merkte iemand op.
Fans zijn echter nog steeds niet overtuigd en velen denken dat haar schokkende liefdesverklaring een grap moet zijn.
"Wacht. Was het niet een grap?" schrijft er één, terwijl een ander zegt: "Ik wachtte tot ze zeiden dat het gewoon een grap was, maar dat deden ze nooit."
De influencer vertelt vervolgens kijkers dat ze elke keer dat ze in de spiegel kijkt, "verliefd" is.
"Ik ben verliefd op de tattoo en ik ben verliefd op mijn vriend," zegt ze. "Ik denk dat als je echt van iemand houdt, je dat gewoon moet laten zien, weet je, je moet het gewoon bewijzen... Dus ik denk dat als je vriendin jouw naam niet op haar gezicht wil laten tatoeëren, je gewoon een nieuwe vriendin moet vinden, want ik denk niet dat ze van je houdt."
Geschokt door haar opmerking, sprongen gebruikers erin om te zeggen dat ze haar liefdesverklaringen moet heroverwegen.
"'Als [je] vriendin jouw naam niet op haar voorhoofd wil, houdt ze niet van jou,'" schrijft een netizen, haar citerend. Vervolgens biedt deze gebruiker dit advies aan Kevin: "Maak het uit met haar, zo snel mogelijk."
Gezien de onzekerheid van relaties, stelt een netizen de vraag: "en als hij het met je uitmaakt, wat dan?"
Stanskovsky antwoordt: "Wat als we uit elkaar gaan? Ik zal gewoon een andere Kevin moeten vinden."
Maar één persoon heeft een beter idee: "Het zou beter zijn als je erop schreef dat je dom bent."
Op dit moment is er nog geen reactie van Kevin.
Wat vind je van deze vrouw die de naam van haar vriend op haar voorhoofd heeft laten tatoeëren?