Ze werd “het mooiste meisje ter wereld” genoemd toen ze 3 jaar oud was. Zo ziet ze er uit op 17-jarige leeftijd

Entertainment
woensdag, 01 mei 2024 om 00:20
bea88
Thylane Blondeau, een klein kind met een engelachtig gezicht, werd op 10-jarige leeftijd "het mooiste meisje ter wereld" genoemd. Zo ziet ze er nu uit.
Patrick Blondeau, een voormalige voetballer, en Véronika Loubry zijn de trotse ouders van het prachtige meisje Thylane, die al op jonge leeftijd begon met modellenwerk, is nu veel veranderd. Het meisje werd door paparazzi gefotografeerd met haar geliefde.
Sommige vrouwen hebben de fantasie om deel te nemen aan en de eerste plaats te behalen in een schoonheidswedstrijd. Thylane Blondeau had veel succes zonder te strijden voor een titel.
Vanaf vroege leeftijd was haar schattige gezicht genoeg om indruk te maken op modellenbureaus. Op nauwelijks 10-jarige leeftijd maakten haar verbluffende blauwe ogen, lange haar, intense blik en grote lippen haar "het mooiste meisje ter wereld."
Ze is het oudste kind van Véronika Loubry en Patrick Blondeau, die inmiddels zijn gescheiden, en is geboren in april 2001. Thylane won Jean Paul Gaultier over op de jonge leeftijd van 4, die haar een modeshow aanbood en de bewondering van modellenbureaus wekte.
Het meisje poseerde voor Vogue in een verhaal dat veel controverse veroorzaakte in 2010. Meisjes die te ver gaan met hun cosmetica en op jonge leeftijd hyperseksueel zijn was het onderwerp. Thylane stond op de voorpagina's van de modebladen Teen Vogue en Jalouse.
Het schattige meisje ontwerpt een lijn voor Eleven Paris na een naam voor zichzelf te hebben gemaakt in de mode- en schoonheidsindustrie. Producers die Thylane wilden introduceren in de filmindustrie benaderden haar enkele jaren later.
Later verscheen ze in de film Belle et Sébastien. Na een jaar werd ze gekozen om L’Oréal te vertegenwoordigen, en toen stond ze op de cover van L'Officiel.
Thylane Blondeau en haar nieuwe geliefde werden gespot in het zuiden van Frankrijk. De jongedame die haar carrière in de mode als kind begon, pronkt nu met een slank, aantrekkelijk figuur.
Thylane kwam lachend aan op het strand. De jonge vrouw, die een groot T-shirt draagt, lijkt te genieten van haar relatie met haar geliefde.
De godin werd op de foto's gezien terwijl ze over het strand liep met haar partner. Volgens de beelden lijken Thylane en haar partner een liefdevolle en gelukkige relatie te hebben.
Welke invloed heeft roem op jonge kinderen?
Kindersterren profiteren veel in termen van geld en connecties, maar ze hebben ook verschillende psychologische uitdagingen. Deze "bipolaire existentie" kan een kind vormgeven dat niet over de middelen beschikt om te gaan met de ontberingen van de buitenwereld.
Vroege blootstelling aan kritiek kan een aanzienlijke negatieve invloed hebben op de psychologische groei van een kind en kan op de lange termijn gevolgen hebben.
Om ervoor te zorgen dat het kind opgroeit in een evenwichtige omgeving is gezinssteun van essentieel belang. Soms kan psychologische begeleiding nodig zijn.