Starbucks medewerker barst in huilen uit nadat hij hoort dat hij 8 uur lang moet werken

Entertainment
vrijdag, 03 mei 2024 om 11:12
v2 2
Niemand heeft ooit gezegd dat het leven gemakkelijk was, maar voor het grootste deel hebben we de neiging om ons beste beentje voor te zetten en het beste te halen uit wat het leven ons ook maar in de weg staat. Dat geldt vooral als het om ons werk gaat, en we kunnen niet altijd blij zijn met de situatie.
Sommige mensen houden van hun werk, terwijl andere mensen er een hekel aan hebben. Er zijn er ook die ergens in het midden vallen. Op sommige dagen genieten ze misschien van wat ze doen, en op andere dagen kunnen ze niets anders doen dan klagen.
Als we klagen, doen we dat vaak tegen onze vrienden en familie. Soms kunnen we een klacht indienen bij andere werknemers of zelfs bij onze baas. Eén medewerker van Starbucks besloot echter tegen de wereld te klagen terwijl hij zich in de voorraadkamer verstopte en een virale video maakte.
Hij klaagde over zijn baan omdat hij 25 uur per week ingeroosterd had, en in het weekend twee diensten van 8 uur moest werken.
Het kan moeilijk zijn om veel uren te werken, vooral als je een voltijdstudent bent zoals deze Starbucks-medewerker. Dat gezegd hebbende, er zijn momenten waarop je het gewoon voor jezelf moet houden en er doorheen moet komen.