Nederland schrikt van enorme knobbel in de nek van Tijl Beckand

Nederland schrikt van enorme knobbel in de nek van Tijl Beckand

Tijl Beckand schoof onlangs aan bij Eva Jinek en tot verbazing van velen was er een grote knobbel in zijn nek te zien. Kijkers lieten op sociale media weten geschrokken te zijn, het was dan ook goed zichtbaar.

Tijl heeft inmiddels gereageerd in zijn podcast Ruben Tijl Ruben op de bezorgdheid van de kijkers. Hij laat weten dat het om een opgezette ader zou gaan. Daar zegt hij het volgende over:

“Als ik me wel eens inspan of harder praat, zie je dat ik hier adertjes krijg. Ik was laatst bij Eva Jinek. Toen had ik het kennelijk ook. Maar ik heb heel veel mensen gehad die mij berichten hebben gestuurd. Die hebben gezegd: ‘Je hebt een bobbel in je nek.’”

“Heel veel mensen bezorgd. Die hebben mij bericht. Ze zeiden: ‘Ik weet niet of je het door hebt, maar er zit iets in je nek wat niet goed is.’ Nou ja, en toen dacht ik: voor hetzelfde geld is het groter geworden dan dat het eerder was.”

Tijl zag zelf het probleem dus niet echt, maar zijn goede vriend en collega Ruben Nicolai wil wel even dat Tijl het laat checken.

Ruben:

“Ja, je gaat toch wel even checken.”

Tijl:

“Zeker, zeker. Als je op tv bent geweest en meerdere mensen zeggen: ‘Gaat het wel goed met je?’… Ik ga toch, als ik tijd heb, even langs de dokter. En dan vertel ik dat verhaal ook. Dat heel veel mensen mij op tv gezien hebben en denken dat er iets in mijn nek zit.”

Of Tijl inmiddels naar de huisarts is geweest is niet bekend.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties