Marieke Elsinga (35) zit er doorheen en legt al haar werkzaamheden stil

Marieke Elsinga (35) zit er doorheen en legt al haar werkzaamheden stil

Via een opgenomen boodschap die vanochtend werd uitgezonden op radiozender Q-Music heeft Marieke Elsinga aan haar luisteraars laten weten voorlopig niet terug te keren bij de bekende ochtendshow Mattie & Marieke. Marieke hoopt een burn-out te voorkomen en is aan rust toe.

Haar sidekick Mattie speelde de boodschap af tijdens de uitzending. Elsinga die ook nog presenteert bij RTL Boulevard blijkt er helemaal doorheen te zitten.

In het fragment zegt ze: ”Ik krijg heel vaak de vraag: ’Hoe hou je dat vol’? Dat je radio maakt én televisie’. Mijn antwoord is dan altijd: ’Ik vind het gewoon het allerleukste om te doen. Het geeft mij heel veel energie’. Maar de laatste tijd merk ik dat het me juist energie kost.”

”En daarom heb ik besloten heel even op de rem te trappen, zodat ik over twee jaar nog steeds kan zeggen dat ik dit het allerleukste vind om te doen. Daarom ga ik de komende tijd even geen radio maken.” In plaats daarvan neemt Marieke tijd om ’leuke dingen’ te doen om haar partner, familie en vrienden.

Mattie benadrukte nog dat het niet gaat om een burn-out. ”Ze heeft gewoon even pauze nodig.”Wanneer ze precies terugkeert is nog niet bekend.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties