Jonge puppy verveelt zich in het vliegtuig en besluit de passagiers te vermaken

Jonge puppy verveelt zich in het vliegtuig en besluit de passagiers te vermaken

Toen een golden retriever genaamd Huxley aan boord ging van een vlucht naar Ibiza, wist zijn bazin dat er zeker een mogelijkheid zou zijn dat hij zich zou vervelen omdat ze hem niet alle aandacht zou kunnen geven die hij normaal zou willen. Ze had echter geen idee dat hij zich zeker zou bezighouden met de meest grappige capriolen die ooit in een vliegtuig waren gezien.

"Hij zat in de stoel naast me, maar raakte in een bui die hij vaak heeft als ik hem niet genoeg aandacht schenk," vertelde Ursula Daphne Aitchison, Huxley's baasje, aan The Dodo.

Volgens zijn baasje staat Huxley graag in het middelpunt van de belangstelling. Hij weigert om genegeerd te worden. Dus toen zijn baasje hem echt niet genoeg aandacht schonk, ging hij het bij een andere passagier opzoeken en ging in plaats daarvan bij die man zitten.

Jonge puppy verveelt zich in het vliegtuig en besluit de passagiers te vermaken

Voor je het weet stak Huxley zijn schattige gezicht tussen de stoelen en begon hij zijn moeder te entertainen door de grappigste gezichten te trekken. Ursula deelde de resulterende hilarische foto's op Facebook en schreef: "Jongens, ik ga stuk van het lachen", gevolgd door een stel lachende emoji's.

Het was duidelijk dat Huxley het leuk vond om naast zijn kersverse stoelgenoot te zitten, want hij bracht dertig minuten door met het bezoeken van de man terwijl zijn baasje en andere passagiers hilarische foto's van hem maakten.

Hij bracht 30 minuten door omdat de man naast hem beweerde dat hij een zeer goede reiziger was en "de man aan de andere kant van het gangpad nam selfies met hem”, beweerde Aitchison. 'Huxley bleef hem zijn poot geven om vast te houden. Hij maakte veel mensen aan het lachen en de man naast mij vroeg of hij zijn foto mocht maken om naar zijn dochter te sturen.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties