Johan Derksen en René van der Gijp maken ruzie

Johan Derksen en René van der Gijp maken ruzie

In de talkshow 'Vandaag Inside' was er gisteren een opmerkelijke confrontatie tussen Johan Derksen en René van der Gijp, twee bekende persoonlijkheden vanwege hun ongefilterde meningen. Deze keer ontstond er een verhitte discussie over niemand minder dan politicus Pieter Omtzigt. De politieke 'wonderboy' heeft namelijk een gedurfd voorstel geopperd: hij pleit voor diepgaande televisie- en radiodebatten met slechts twee of drie lijsttrekkers.

"Omtzigt komt over als een kleurloos figuur! Na twee minuten luisteren, ben je al in slaap gevallen," merkte Van der Gijp cynisch op.

Johan Derksen daarentegen was het hier volledig mee oneens. "Kijk, Pieter wil niet meedoen aan die oppervlakkige debatten die soms meer weg hebben van een circusact. Hij verlangt naar substantiële discussies, niet naar goedkope oneliners!"

De spanning tussen de heren liep hoog op, aangezien Van der Gijp niet kon begrijpen wat Omtzigt dreef: "Begrijp jij iets van die man? Ik in ieder geval niet."

Mocht je deze verhitte discussie gemist hebben, dan kun je hieronder de beelden ervan terugkijken:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer