UPDATE: Carmen van Schaijk (41) overleden gevonden in woning Uden, man gearresteerd voor plegen moord

UPDATE: Carmen van Schaijk (41) overleden gevonden in woning Uden, man gearresteerd voor plegen moord

In een woning aan 't Nonneveld in Uden werd gisteren het levenloze lichaam van de 41-jarige bewoonster, Carmen van Schaijk, aangetroffen, dat schrijft Boevennieuws.pro. De politie vermoedt dat ze het slachtoffer is geworden van een misdrijf en heeft een verdachte gearresteerd.

Volgens berichten van Omroep Brabant kon de partner van Carmen van Schaijk 's ochtends de woning niet binnenkomen, waarna een buurman (of mogelijk een buurvrouw, volgens andere bronnen) het lichaam van de vrouw in een plas bloed aantrof nadat hij/zij over de schutting was geklommen.

Een vriendin van het slachtoffer meldde dat de vrouw dinsdagavond lastig werd gevallen door een buurman. De politie heeft het huis als plaats delict gemarkeerd en uitgebreid forensisch onderzoek uitgevoerd. Hoewel de politie de verdachte nog niet heeft bevestigd, wordt vermoed dat het om de buurman van Carmen van Schaijk gaat. De verdachte is in hechtenis genomen voor verhoor, terwijl het onderzoek voortduurt.

Lees meer over:
noord-brabant

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer