Jet de Nijs deelt met trots een foto van haar echtgenoot: "Hij wil overduidelijk leven"

Jet de Nijs deelt met trots een foto van haar echtgenoot: "Hij wil overduidelijk leven"

Op donderdagavond schrok het gezin de Nijs flink toen Rob met spoed naar het ziekenhuis werd gebracht met ademhalingsproblemen.

Zijn vrouw Jet moest mond-op-mondbeademing toepassen terwijl ze wachtten op de hulpdiensten. De Telegraaf meldt dat de toestand van de zanger zorgelijk is.

Hoewel Rob aanvankelijk leek op te knappen, verslechterde zijn toestand later op de avond en werd het ziekenhuis gevraagd om de familie te laten komen. Zijn oudste zoon reisde zelfs vanuit Rotterdam naar het ziekenhuis. Jet liet weten dat het nog steeds spannende uren zijn en dat ze zich op Rob richt en niet op alle steunbetuigingen die ze ontvangen.

Op zaterdag liet Henriëtte de Nijs op Instagram weten dat ze trots is op de enorme vechtlust en levenslust van haar man. “Want leven wil hij,” schreef ze. De manager van Rob heeft laten weten dat zijn toestand onveranderd is en dat hij een rustige nacht heeft gehad.

Het is hartverwarmend om te zien hoe zijn vrouw, familie en fans zich rondom hem verzamelen en elkaar steunen. We wensen Rob de Nijs en zijn familie veel kracht en hoop voor een goede afloop.

Lees meer over:
ziekenhuis

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties