Alle pestkoppen begonnen te lachen toen deze jongen het podium betrad, maar toen begon de muziek te spelen en geloven ze niet wat ze zagen

Entertainment
donderdag, 02 mei 2024 om 9:33
qui88
Er zijn een paar mensen gemaakt om op te treden voor een groot publiek. Veel van 's werelds toonaangevende entertainers moesten slopende oefen- en oefensessies doorlopen om zich net zo natuurlijk op de fase te voelen als ze voor het kijkende publiek lijken.
Zelfs enkele van de meest gerespecteerde entertainers krijgen vóór de show nog steeds dezelfde kriebels als vroeger tijdens hun middelbareschoolvaardigheidsprogramma.
Brett Nichols wordt nog steeds zenuwachtig als hij voor een menigte moet staan en iets moet presteren. Hoewel hij er niet zo uitziet, is Brett nog een tiener. Niettemin zijn zijn dansverhuizingen zo herkenbaar dat je zou kunnen geloven dat hij de reïncarnatie van Michael Jackson is.
Hoewel hij het nog niet heeft ‘gemaakt’ in de wereld van home entertainment, zorgde hij voor een efficiënt programma dat talloze mensen heeft gemotiveerd om in de voetsporen van Brett te treden en hun dromen na te streven.
Omdat al zijn leeftijdsgenoten Brett beschouwen als een vredig en verlegen persoon, zijn ze geschokt als hij met evenveel zelfvertrouwen de fase op marcheert als de King of Pop zelf. Het is bijna alsof Brett een persoonlijke sessie had met Jackson, een masterclass, waarin hij het brein van de beroemde entertainer mocht kiezen en zijn verhuizingen van de professional kon ontdekken.
Maar uiteindelijk is het Brett nooit gelukt om bij Jackson te zijn. Hij heeft zojuist de dansbewegingen ontdekt door urenlang hard oefenen en toewijding aan het kunsttype.
Vanwege het feit dat Brett de geloofwaardigheid heeft om verlegen en verlegen te zijn op school, hadden zijn klasgenoten geen idee wat ze uit hem moesten halen toen ze zagen dat hij het was die door de fase slenterde om het volgende deel van het vaardigheidsprogramma uit te voeren. Niettemin kon het publiek, zodra de muziek begon, laten weten dat er nog een beloning wachtte.
Niemand gaat een nummer van Michael Jackson proberen, tenzij ze verdomd bedreven zijn in wat ze doen. Het publiek begreep dat.
Misschien wel het meest motiverende kenmerk van Bretts efficiëntie is zijn persoonlijkheid. Omdat hij op school tot de “verlegenen” wordt gerekend, laat hij zien dat verlegenheid als een ongewenste huid kan worden afgeschud.
Deze efficiëntie is bijna te vergelijken met Brett als een rups die als een prachtige vlinder uit de cocon tevoorschijn komt. Zijn collega's erkennen ook de verbetering in hem - wat deel uitmaakt van de reden dat deze video-efficiëntie uiteindelijk zo inspirerend is geworden.
Als Brett de moeilijkheid kan aangaan, kan iedereen die zijn/haar vaardigheden feitelijk voor de wereld verborgen heeft gehouden uit verlegenheid of onzekerheid dat ook.
Ten tijde van de uitvoering maakte Brett een sterke indruk op zowel zijn publiek als de wedstrijdjuryleden. Het hoeft dus geen verrassing te zijn om te ontdekken dat Brett de eerste plaats in het vaardigheidsprogramma heeft behaald.
Omdat hij zo'n uitstekende taak deed bij het Pitman High School-vaardigheidsprogramma in Turlock, Californië, ging Brett dansen voor zijn fans op NBC, CNN en ABC's The View.
Coverbands van Michael Jackson hebben ook een contract met Brett gesloten om hem met hen te laten trippen. Hij is door en door getroffen.