Overleden persoon midden op straat gevonden

Binnenland
donderdag, 02 mei 2024 om 10:06
lint
n Cuijk, een rustig stadje in Noord-Brabant, werd donderdagochtend een tragische ontdekking gedaan. Een overleden man werd aangetroffen op de Castellum, een zijstraat in het centrum van de stad.
Het lichaam van de man werd rond 8:30 uur gevonden door voorbijgangers, die onmiddellijk de politie inschakelden. Toen de hulpdiensten arriveerden, waaronder een ambulance, was al snel duidelijk dat de man niet meer te redden was. Zijn lichaam werd bedekt met een wit laken terwijl de politie de plaats delict beveiligde.
De politie is direct een onderzoek gestart naar de omstandigheden rondom het overlijden van de man. Er wordt nog onderzocht of het om een natuurlijke dood gaat of dat er mogelijk sprake is van een misdrijf. Om de privacy en integriteit van het onderzoek te waarborgen, heeft de brandweer schermen geplaatst rond de plek waar het lichaam gevonden is.
De identiteit van de man is nog niet vrijgegeven, en de politie roept getuigen die mogelijk iets gezien of gehoord hebben op zich te melden. De Castellum, normaal een rustige zijstraat, was tijdelijk afgesloten voor het publiek terwijl de forensische teams hun werk deden.