63-jarige grootmoeder verwacht eerste baby van 26-jarige man

Entertainment
donderdag, 06 juni 2024 om 10:20
2 18
Er zijn altijd mensen geweest die een relatie aangingen en er is een aanzienlijk verschil in leeftijd. Traditioneel is de man ouder dan de vrouw, maar we weten dat dit niet altijd het geval is en dat de vrouw soms aanzienlijk ouder kan zijn dan de man.
Voor een vrouw genaamd Cheryl en haar 26-jarige echtgenoot is het leeftijdsverschil meer dan aanzienlijk. Zij is tenslotte 63 jaar oud en hij is pas 26.
Als dat nog niet genoeg is, heeft het stel veel kritiek gekregen vanwege het leeftijdsverschil dat ze ervaren. Ze hebben het echter allemaal achter zich gelaten en zeggen nu dat er een baby op komst is.
De 63-jarige Cheryl McCain heeft momenteel 18 kleinkinderen. Haar relatie met haar echtgenoot Quran McCain heeft ze echter in de schijnwerpers gezet op sociale media.
Hij was pas 15 jaar oud toen ze elkaar voor het eerst ontmoetten en ze werkten samen bij Dairy Queen. Ze hadden op dat moment niet veel interactie en er waren geen romantische gevoelens, maar uiteindelijk konden ze het goed vinden door elkaar te ontmoeten bij een benzinestation.
Ze brachten enige tijd samen door, aangezien hij toen 23 jaar oud was, en hij vertelde haar uiteindelijk dat hij gevoelens voor haar had. Ze begonnen de relatie in april 2021 en trouwden in september.
Toen ze samen sociale-media-accounts begonnen te gebruiken, wilden ze hun leven documenteren. Cheryls kinderen waren echter niet erg blij met het huwelijk.
Ze zei: “Ik heb zeven kinderen, maar ik zie er maar één, omdat de anderen onze relatie niet steunen. Het doet mij pijn, het doet mij veel pijn.
“Ze waren mijn hele leven en opeens wilde ik trouwen met iemand op wie ik verliefd was geworden, en dat steunden ze niet. Ik heb achttien kleinkinderen en ik zie er maar drie.”
Ze krijgen nu een kind via een draagmoeder en ze zullen hun eigen baby krijgen om aan het gezin toe te voegen. Er werd een TikTok-video gedeeld waarin ze de echobeelden omhoog hield.
Ze waren er ook snel bij om de critici ervan te weerhouden het eerste en het laatste woord te hebben, door de problemen vanaf het begin aan te pakken.
Cheryl zei: “Het was een geweldig gevoel om te ontdekken dat we een baby zouden krijgen. We mogen ons eigen gezin stichten. Ik ben nu het gelukkigst dan ooit tevoren. Het zal ons gezin zoveel gelukkiger maken, omdat we onvoorwaardelijk van de baby zullen houden.”
Haar man kwam tussenbeide en zei dat hij huilde van vreugde toen hij hoorde over de baby. Het wordt zijn eerste kind en hij zegt dat hij nog nooit zo'n liefde heeft gevoeld, afgezien van de tijd dat hij met haar trouwde.
“Babymeisje of babyjongen, het maakt niet uit. Ik krijg een baby en we beginnen ons leven samen. Ook al zal Cheryl niet de biologische moeder zijn, bloed maakt je geen familie en zij zal de beste moeder zijn.
De commentaren stonden vol met mensen die zowel kritiek op hen hadden als anderen die hen feliciteerden. Het zal interessant zijn om te zien waar deze naartoe gaat.