Dode vrouw op straat gevonden, van grote hoogte naar beneden gevallen

Binnenland
donderdag, 06 juni 2024 om 12:10
pol57544335
Een rustige woensdagochtend in Hellevoetsluis werd abrupt verstoord door een tragische vondst aan de Isaäc Da Costastraat. Rond 10.00 uur ontdekten buurtbewoners het levenloze lichaam van een vrouw. Zij schakelden onmiddellijk de hulpdiensten in, waarna de politie snel ter plaatse was.
De politie heeft direct na de melding de omgeving afgezet om de locatie veilig te stellen voor nader onderzoek. De afdelingen Forensische Opsporing en recherche zijn momenteel bezig met een grondig onderzoek naar de omstandigheden rond het incident. Een politiewoordvoerder verklaarde dat de vrouw vermoedelijk van een hoogte is gevallen, maar benadrukte dat er nog geen definitieve conclusies kunnen worden getrokken.
De politie roept iedereen die iets verdachts heeft gezien of relevante informatie heeft, op om zich te melden.
De politiewoordvoerder benadrukte dat hoewel er een vermoeden bestaat dat de vrouw van een hoogte is gevallen, er nog veel vragen onbeantwoord zijn. "We onderzoeken alle mogelijke scenario's en zullen alle bewijzen zorgvuldig analyseren. Het is te vroeg om iets uit te sluiten," aldus de woordvoerder.