Nieuwe budgetvluchten zorgen voor goedkope vliegtickets naar New York vanuit Amsterdam: "Ik ga gelijk boeken!"

Nieuwe budgetvluchten zorgen voor goedkope vliegtickets naar New York vanuit Amsterdam: "Ik ga gelijk boeken!"

Vanaf 29 augustus lanceert JetBlue, een Amerikaanse luchtvaartmaatschappij, een nieuwe budgetverbinding vanaf Schiphol naar New York, waarbij tickets verkrijgbaar zijn voor een betaalbare prijs.

Een retourticket begint bij €399 en kan nu al worden geboekt. En dat is aanzienlijk goedkoper dan een vlucht bij andere maatschappijen. Een goede vergelijking is KLM; welke ook rechtstreeks naar New York vliegt, maar de minimumprijs ligt ongeveer rond de €500.

Inbegrepen bij de prijs is onder andere eten en drinken en een persoonlijk tv-scherm voor entertainment. Handbagage is ook inbegrepen, maar voor het inchecken van een koffer in het ruim is een extra toeslag vereist.

De vertrektijd van de nieuwe vluchtlijn is gunstig om 13.35 uur. De vlucht duurt ongeveer 8,5 uur, waardoor je om 16.00 uur lokale tijd in New York aankomt. De terugvlucht naar Amsterdam vertrekt om 22.00 uur, wat later is dan andere rechtstreekse vluchten, waardoor je wat meer tijd hebt op je laatste dag in New York. De aankomsttijd op Schiphol is de volgende dag rond 11.35 uur.

Vanaf september zal JetBlue ook een lijndienst naar Boston aanbieden.

Lees meer over:
schiphol

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer