Vrouw stopt om een bewegende vuilniszak te onderzoeken en ontdekt een verlaten puppy erin

Vrouw stopt om een bewegende vuilniszak te onderzoeken en ontdekt een verlaten puppy erin

Dit is het verhaal van een barmhartige Samaritaan die werkelijk op het juiste moment op de juiste plaats was.

In Kentucky nam Malissa Sergent Lewis toevallig een kortere weg op weg naar haar werk. Ze begon naar een zwarte vuilniszak in het midden van de weg te rijden, en toen ze die naderde, realiseerde ze zich tot haar verbazing dat hij bewoog!

"Ik zag deze vuilniszak op de weg en ik dacht bij mezelf: 'Heb ik die zak net zien bewegen?' Hoe dichterbij ik kwam, ik besefte dat hij bewoog", legde ze uit in een verhaal van de Dodo. "Daar kon ik me moeilijk bij neerleggen. Er leefde iets in die tas, en ik wist gewoon dat ik eruit moest halen wat er uit was.'

Toen ze stopte om de vuilniszak te onderzoeken (wat nogal riskant was, aangezien het een wild dier zou kunnen zijn dat erin zat), was ze geschokt toen ze ontdekte dat het een kleine zwarte puppy was!

Niet alleen dat, maar het hondje had een halsband om, waardoor het leek alsof hij ooit een eigenaar had gehad. Deze pup was opzettelijk in zakken gedaan en gedumpt.

Lewis nam de pup mee naar huis en plaatste een foto van hem op sociale media, voor het geval iemand hem zou claimen - misschien was de pup gestolen.

Geen wonder dat niemand reageerde. Dus deze kleine man heette Hefty en werd een gelukkig, gezond lid van de Lewis-familie!

We zijn zo blij om te horen dat deze vriendelijke vrouw heeft besloten te stoppen en deze vuilniszak te onderzoeken. Het was de bedoeling, want Hefty is nu in zijn forever home.

Bekijk de beelden hieronder:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties