Politiehond vindt vermiste dementerende vrouw

Politiehond vindt vermiste dementerende vrouw

Een politiehond van de K-9 leidt de agenten van de sheriff naar een vermiste vrouw met dementie uit Florida, waardoor haar leven wordt gered. De hond snuffelde aan de vrouw in een bosrijke omgeving, waar ze op de grond was gevallen. Ze was ernstig uitgedroogd toen ze haar vonden.

"Adjunct Lariz en K-9 Toby volgden haar naar een bebost gebied op ongeveer 80 meter van haar huis", legde het Hillsborough County Sheriff's Office uit in een Facebook-bericht, waar ze ook de bodycam-beelden van hulpsheriff Lariz deelden.

Ze vervolgden: "Met de hulp van de HCSO Aviation Unit hebben agenten de vrouw veilig naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht, waar ze werd behandeld voor ernstige uitdroging."

Het Sheriff’s Office zei dat de vrouw, die achter in de zestig is, haar huis is kwijtgeraakt en dat haar familie hen heeft gebeld omdat ze zich zorgen maakten over haar veiligheid.

"Er is niets erger dan de angst die iemand voelt als zijn geliefde vermist wordt", zei sheriff Chad Chronister. "Met de hoge temperaturen buiten en het afgelegen gebied waar deze vrouw was gevallen, werd een zeer angstaanjagende uitkomst vermeden dankzij het ijverige werk van onze agenten."

Gelukkig zal de vrouw naar verwachting herstellen.

Chronister moedigde anderen aan om onmiddellijk 911 te bellen in het geval dat iemand onder hun zorg vermist wordt en raadde aan om een trackingarmband te kopen voor dierbaren met speciale behoeften.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties