Man geeft eten aan bedelende hond, maar als ze wegrent en het niet opeet, volgt hij haar en ontdekt iets bijzonders

Man geeft eten aan bedelende hond, maar als ze wegrent en het niet opeet, volgt hij haar en ontdekt iets bijzonders

Hoezeer we ook proberen onze geliefde huisdieren een eeuwig thuis te geven, zijn er nog steeds veel dieren die geen thuis hebben om hun eigen plek te noemen.

We zien voortdurend dit soort gevallen, zoals een verlaten pitbull die vastgebonden aan een afvalcontainer wordt gevonden.

We kennen het achtergrondverhaal van de pup in de onderstaande video niet, maar ze heeft ontdekt dat een van de manieren om haar overleving te verzekeren, rondgaan in Bangkok, bedelen om eten, in een marktdistrict is.

Volgens de man achter de video heeft ze dit al vaker gedaan. Ze kwam altijd terug naar de markt voor meer, behalve dat ze altijd het vlees aannam dat haar was gegeven en wegrende. Als ze zo hongerig is om te bedelen, waarom eet je de kip dan niet meteen op?

De man besloot op onderzoek uit te gaan. Terwijl de hond hem smekend aankijkt, geeft hij haar een drumstick aan een spies. Nadat ze het in haar mond heeft genomen, schiet ze meteen weg.

Deze keer volgt hij haar. Ze draait zich om en ziet hem, maar besluit door te lopen.

Man geeft eten aan bedelende hond, maar als ze wegrent en het niet opeet, volgt hij haar en ontdekt iets bijzonders

Ga naar de volgende pagina om de ontroerende en hartverwarmende video te bekijken!

Uiteindelijk komen ze aan bij een verlaten achtertuin, en na nog een laatste blik op de man te hebben geworpen, loopt de hond naar een donkere hoek.

Plots komen vier puppy's naar buiten rennen om de kip te delen!

Op dat moment realiseert de man zich dat deze bedelende hond eigenlijk een liefhebbende moeder is die voor haar kinderen zorgt. Laten we hopen dat hij voedsel blijft delen met deze schattige pups.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Net binnen

Man doodgestoken in woning, vrouw opgepakt

In de Groningse stadswijk Oosterpoort heeft een steekpartij plaatsgevonden, waarbij het mannelijke slachtoffer de aanval niet...

89-jarige vrouw in scootmobiel omgekomen bij botsing met stadsbus

Op zaterdagmiddag 20 april, rond 13.45 uur, heeft zich een tragisch ongeval voorgedaan op de kruising van de Katerdijk met de...

Dit is hoe de 20-jarige zoon van de overleden Guusje Nederhorst er nu uit ziet

De herinnering aan Guusje Nederhorst, die op slechts 34-jarige leeftijd overleed aan de gevolgen van borstkanker, blijft leve...

VIDEO: Nederlandse conducteur mept Somalisch dreigventje hard tegen de grond

We bevinden ons op een treinstation in Hoorn. Daar kreeg een Somalische jongen ruzie met een conducteur van de NS. De 21-jari...

Vrouw (27) vliegt uit kermisattractie en komt te overlijden

Een ongeval bij een kermisattractie heeft geleid tot het overlijden van een 27-jarige vrouw in Blois, in het hart van Frankri...

Lees meer