WEERALARM: Extreme vrieskou in aantocht

WEERALARM: Extreme vrieskou in aantocht

Aankomende week wordt het behoorlijk koud. Zo zal het in de komende dagen enorm hard blijven vriezen volgens de experts werkzaam bij Weer.nl hebben voorspeld. Zo kan het maar liefst in de nacht dalen tot 10 graden onder nul.

Ook vandaag was het weer koud. In de loop van de middag kan het op sommige plekken gaan sneeuwen. Het wordt niet warmer dan 3 graden. Aankomende nacht wordt verschrikkelijk. De temperatuur zakt naar maar liefst -7 graden. Kun je morgenochtend weer lekker krabben voordat je in de file staat naar je werk.

Wat het weer ons woensdag brengt, is nog even onzeker. In het ergste geval kan het flink gaan vriezen, legt meteoroloog Jelmer van der Graaff van weer.nl uit. “Wanneer de naderende storing zuidelijk uitvalt, dan zorgt dat voor brede opklaringen. Daardoor zal het flink afkoelen tot min 10 graden. Wanneer de storing noordelijker uitvalt, dan is er meer bewolking. Hierdoor zal het minder hard afkoelen.”

Overdag zal de temperatuur wederom ongeveer rond het vriespunt uitkomen. Vooral in het zuiden is gedurende de dag een kleine kans op sneeuw.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties