Krokodil bijt in een staart van een olifant, wat er daarna gebeurt had niemand aan zien komen

Krokodil bijt in een staart van een olifant, wat er daarna gebeurt had niemand aan zien komen

De natuur is gevuld met ongelooflijke momenten van drama, maar het komt niet vaak voor dat ze op camera worden vastgelegd. De 53-jarige safarigids Emmanuel Sauti legde onlangs zo'n moment vast toen hij een krokodil zag vechten met een olifant.

Sauti beschreef het moment waarop hij de olifant zag die een krokodil probeerde te slingeren die in zijn staart beet terwijl hij een rivier overstak. Hij vertelde LatestSightings.com: “Het was een van die dagen waarop we op onze vrije dagen vanuit huis teruggingen naar het kamp. Gewoon een gewone rit, dachten we tenminste. We wisten niet dat we op het punt stonden getuige te zijn van een once-in-a-lifetime gebeurtenis. Toen we langs de Luangwa-rivier reden, zagen we een beroering in het water beneden.”

“Toen de waarneming zichzelf begon uit te spelen, konden we de daders identificeren. Een olifant en een krokodil! Ik kon het niet helpen dat ik een mix van emoties voelde. Aan de ene kant was ik een beetje bang voor de krokodil. Ik bedoel, heb je gezien hoe groot olifanten kunnen worden?!"

"Uiteindelijk slaagde de olifant erin de krokodil van zich af te schudden en de rivier over te steken", zei Sauti. “Pff, wat een opluchting! Ik moet zeggen, dat was een van de meest opwindende momenten in mijn carrière als safarigids. En het feit dat het de eerste keer was dat ik een olifant zag vechten met een krokodil, maakte het des te specialer.”

"Ik was absoluut opgewonden om getuige te zijn van zoiets zeldzaams," voegde Sauti enthousiast toe. "En jongen, was het een lust voor het oog!"

"Als safarigids heb ik heel wat ongelooflijke waarnemingen van dieren in het wild gehad, maar deze spant absoluut de kroon", voegde hij eraan toe. “Je ziet niet elke dag zoiets als een olifant die met een krokodil vecht. Deze waarnemingen zijn zeldzaam en kostbaar, en het zijn momenten als deze die me dankbaar maken voor de baan die ik heb."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties