Hond net op tijd gered van euthanasie nadat baasje hem dumpte omdat hij 'homo' was

Hond net op tijd gered van euthanasie nadat baasje hem dumpte omdat hij 'homo' was

Een reu werd overgeplaatst naar een dodingasiel en had nog maar een paar uur te leven omdat zijn baasje beweerde dat hij homo was.

De voormalige eigenaar zei dat zijn hond werd gezien "gebogen over" een andere reu. Vanwege het seksuele gedrag van de hond gooide de man de hond weg bij Jackson Rabies Control omdat hij weigerde een "homohond" te hebben.

Humping-gedrag is typisch een teken van dominantie bij honden, en helaas vanwege de onwetendheid van de voormalige eigenaar van de hond, had de Pit Bull / Bulldog-mix nog maar een paar uur te leven. Reddingswerkers haastten zich om iemand te vinden om de hond te redden voordat de hond zou worden geëuthanaseerd.

Een Facebook-gebruiker merkte op: "Zelfs als dat niet het meest onzinnige was dat ik ooit heb gehoord, is het nog steeds discriminatie! Laat deze prachtige hond niet sterven, want zijn baas weet niets van normaal hondengedrag!”

Deze redding was bijzonder moeilijk omdat dit asiel GEEN honden vasthoudt of helpt bij het organiseren van transport. Adoptie is op basis van wie het eerst komt. Dus om hem te helpen, moest het iemand uit de buurt zijn die persoonlijk naar het asiel wilde gaan.

Gelukkig kon de hond net op tijd worden gered.

De hond is Elton genoemd en geadopteerd door Stephanie Fryns, een veterinaire techneut uit Jackson.

Stephanie wachtte 's ochtends als eerste bij het asiel tot ze open zouden gaan, zodat ze hem kon adopteren. Stephanie heeft nog 4 andere honden.

Elton weegt ongeveer 50 pond en "was tot nu toe best vriendelijk. Hij is overal bang voor, wat begrijpelijk is. Maar hij hield van de autorit.” Stephanie zei: "Ik ga hem opvoeden en hem laten castreren en doorlichten, en hem dan in een huis plaatsen dat aan alle reddingsvereisten voor hem voldoet."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties