Golden Retriever verheugt zich, en huilt non-stop wanneer hij de eigenaar weer ontmoet na 5 jaar afwezigheid

Golden Retriever verheugt zich, en huilt non-stop wanneer hij de eigenaar weer ontmoet na 5 jaar afwezigheid

Omdat hij het zich niet kon veroorloven om voor hem te zorgen, moest de man de Gouden hond voor een ander geven, en de dag dat hij de hond ontmoette, stortte de oude eigenaar in op de reactie van de hond.

De tranen van veel mensen vloeiden door een recent verhaal dat werd gedeeld in Sohu, China. De man legde uit dat hij zo'n 5 jaar geleden, toen hij net klaar was met de middelbare school, het geluk had om in een buitenlands bedrijf te werken met een ideaal loon. De man huurde destijds alleen een woning en adopteerde een golden retriever.

De Golden Retriever was nog maar een paar maanden oud toen hij naar zijn nieuwe huis kwam, maar hij was behoorlijk intelligent en de eigenaar hoefde hem maar een paar keer op te voeden voordat hij in staat was om alleen te leren. Als gevolg hiervan ontwikkelt de man een sterke band met deze kleine puppy. Maar het feit dat de hond zo vriendelijk is en lijkt te begrijpen wat hij zegt, maakt dat hij er nog meer van gaat houden.

Als hij elke avond thuiskomt van zijn werk, begroet de kleine puppy hem altijd zodra hij de deur van het huis opent. Als hij boos is, wordt de Golden retriever een "maatje" aan wie hij kan vertrouwen en een bescheiden spirituele troost. Ik weet niet zeker of de hond begreep wat hij zei, maar hij ging geduldig zitten om elke keer naar zijn emoties te luisteren.

Golden Retriever verheugt zich, en huilt non-stop wanneer hij de eigenaar weer ontmoet na 5 jaar afwezigheid

Stel je eens voor dat het leven voor onbepaalde tijd zo zou blijven, maar 'goede dagen zijn kort'. "Storm" sloeg toe na drie jaar van rust. Zijn werkgever is echt ijskoud en zijn geliefde heeft een aanzienlijk geldbedrag nodig. Het liefdesverhaal liep niet goed af, aangezien het geld dat hij had gespaard, werd besteed aan de behandeling van zijn dierbaren. Als gevolg hiervan werden ook zijn plannen om te trouwen met het meisje van wie hij al vele jaren hield, verbrijzeld, beide als gevolg van een kort bericht.

De wind en golven waaiden onverwachts naar binnen, waardoor de man depressief werd. Door de schok van het liefdesverhaal kon hij niet opstaan en had hij alle wil om te werken verloren. Door zijn werkloosheid kon hij het zich niet veroorloven om een heel huis voor zichzelf te huren en in de dure metropool te blijven wonen.

Hij had geen andere keuze dan naar een andere stad te verhuizen en uiteindelijk een kamer te delen met een vriend. Als gevolg van het delen is hij echter niet langer gekwalificeerd om op dezelfde manier voor de golden retriever te zorgen als voorheen. Ondanks zijn protesten gaf hij de puppy uiteindelijk aan een vriend.

Toen hij voor het eerst naar een nieuw huis verhuisde, stopte zijn hond volgens zijn vriend enkele dagen met eten. Zijn vriend probeerde hem op dat moment te bereiken, maar dat lukte niet. Gelukkig begon de hond zich ongeveer drie maanden later aan te passen en weer te eten.

Zijn leven is eindelijk weer stabiel na 5 jaar hard werken. Tijdens de vakantie dit jaar besloot hij een bezoek te brengen aan zijn vriend om te zien hoe het met de bejaarde Golden retriever ging.

Golden Retriever verheugt zich, en huilt non-stop wanneer hij de eigenaar weer ontmoet na 5 jaar afwezigheid

De eigenaar is verrast door het gedrag van de hond. Toen de Golden Retriever de man zag, blafte hij niet zoals hij gewoonlijk zou doen, maar naderde hem langzaam. De hond lijkt te hebben begrepen dat de oude eigenaar hem had opgevoed, terwijl hij zijn armen om zijn benen sloeg en zich begon te verheugen en non-stop te huilen.

Golden Retriever verheugt zich, en huilt non-stop wanneer hij de eigenaar weer ontmoet na 5 jaar afwezigheid

De reactie van de Golden Retriever ontroerde iedereen in de kamer, maar de man zweeg uit spijt. Hij voelde zich rot omdat hij de hond eerder had verwaarloosd en in de steek gelaten.

De eigenaar van elke hond is altijd hun hele universum. Het maakt niet uit hoeveel de hond verandert met een nieuwe eigenaar en hoeveel beter het leven is, ongeacht hoe lang ze uit elkaar zijn, de hond zal zich altijd de eigenaren herinneren die hen zoveel genegenheid gaven.

Overweeg daarom twee keer voordat u uw hond weggeeft of aan iemand anders verkoopt, want ze zullen er kapot van zijn en u vreselijk missen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties