Heldhaftige hond vangt twee kogels en stopt vijf mannen van een brutale inbraak in zijn huis

Heldhaftige hond vangt twee kogels en stopt vijf mannen van een brutale inbraak in zijn huis

Deze hond is een echte held. Een Bullmastiff-mix genaamd Legend deed zijn naam eer aan nadat hij zijn gezin had gered van vijf gewapende mannen, die inbraken in hun huis en hen aanvielen.

De hond Legend beschermde Damien Strickland, 25, en Mersadie Wells-Shahan, 19, een stel, toen de mannen hun huis in Tampa, Florida binnendrongen.

Volgens het politierapport beet de "zachte reus" een aanvaller en joeg de anderen met succes weg, maar niet voordat hij twee keer werd neergeschoten in de strijd. Eén kogel ging in de zijkant van het hoofd van Legend, maar gelukkig arriveerde de politie op tijd en werd Legend met spoed naar de dierenarts gebracht.

De woordvoerster van het sheriffkantoor, Melissa Kincheloe, bezocht later Legend bij de dierenartsen en vertel dat hij naar verwachting zal herstellen. Later die dag ging hij naar huis om uit te rusten en te herstellen.

Niet alleen heeft Legend zijn gezin veilig gehouden, dankzij zijn moedige acties heeft de politie korte tijd later een man gevonden en gearresteerd. Ze konden de verdachte identificeren nadat ze zagen dat hij een hondenbeet probeerde te verbergen!

De man wordt beschuldigd van poging tot diefstal, zware dierenmishandeling (voor het kwetsen van Legend) en zware mishandeling van Damien Strickland. De vier andere mannen zijn nog steeds voortvluchtig, maar de politie verwacht binnenkort nog meer arrestaties te verrichten.

Wat Legend betreft, hij is een echte held in de ogen van zijn eigenaar. Mersadie zei tegen Bay News 9, "Die hond heeft mijn leven gered."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties