Geredde puppy ziet eruit als een grote modderbal

Dieren
zaterdag, 18 mei 2024 om 14:22
10 16
Ons hart gaat echt uit naar de kleine dieren die niet voor zichzelf kunnen zorgen. We realiseren ons dat er momenten zullen zijn waarop er problemen zullen optreden voor deze beestjes, dus we doen wat we kunnen om te helpen.
Onlangs werd er een klein dier gevonden op een bouwplaats in Londen. Toen de bemanning die die dag aan het werk was het dier vond, wisten ze niet wat ze zagen, maar ze wisten wel dat hij hulp nodig had.
Het diertje zat vast op de bodem van een gat en tegen de tijd dat ze hem eruit trokken, zat hij van top tot teen onder de modder. Hij had ook stukjes plastic om zich heen gewikkeld en ze probeerden erachter te komen wat voor soort dier hij precies was.
Toen kwamen ze in contact met het Essex Wildlife Hospital. Redders waren er snel om het dier te helpen redden, en ze begonnen koortsachtig te werken om hem uit zijn modderige verblijf te bevrijden.
10b 4
Het duurde een paar uur voordat het veterinaire personeel de pup had opgeruimd en nadat ze waren geschrobd, beseften ze waar ze mee te maken hadden. Het was geen kleine puppy die ze hadden gered, het was een babyvosje!
Ze besloten de vos Muddsey te noemen, wat passend is gezien de vorm waarin hij verkeerde toen ze hem voor het eerst vonden. Ze waren ook de bouwploeg dankbaar voor het redden van het kleine dier.
Het dierenziekenhuis gaf toe dat het een heel moeilijke dood zou zijn geweest als het dier niet was gevonden. Hij had het koud en was in shock, maar nu gaat het goed met hem en ze hadden zoveel medelijden met hem gehad omdat hij onder de modder zat.
Het is geweldig als mensen samenwerken voor het grotere goed. Ik zou zeggen dat deze in aanmerking komt.