Een 76-jarige man verzamelt 22 jaar lang elke dag afval om van het verdiende geld zwerfkatten te voeren!

Dieren
maandag, 23 mei 2022 om 14:58
bella
Het is aardig van deze man om deze katten te voeren, maar in ruil daarvoor krijgt hij liefde en waardering en amusement en gemoedsrust. Bedankt dat je aardig bent!
Willie Ortiz is een 76-jarige man, een veteraan en een schrootverzamelaar uit Hartford, Connecticut. Hij voert al 22 jaar zwerfkatten in zijn omgeving en miste geen enkele dag. Ondanks regen, sneeuw of vrieskou gaat hij toch naar buiten, haalt schroot op om het voer en de kattenspullen te betalen. Willie zorgt voor ze, voedt ze elke nacht en (sproeit) en castreert ze zodat de zwerfpopulatie niet uit de hand loopt.
Elke ochtend rijdt Willie rond om restjes te verzamelen om te verkopen, en elke avond verlaat hij zijn huis met blikken sardientjes en kattenvoer, voert de katten en controleert hun gezondheid. De katten waar hij voor zorgt zijn zeer gezond en goed gevoed. Hoewel zijn baan erg ‘moeilijk’ is, zegt Willie dat het zijn leven is en dat hij er echt gelukkig van wordt.
Willie zegt dat hij de katten zal blijven voeren zolang hij kan.
Momenteel voedt hij 16 kolonies zwerfkatten en wilde katten, in totaal 68 katten, elke nacht, 365 dagen per jaar en heeft in 22 jaar nog nooit een nacht gemist. Hij zorgt ervoor dat ze krijgen wat ze nodig hebben zo goed mogelijk leven.
Deze man heeft een hart vol liefde en mededogen. En hij is zo toegewijd en zeer gedisciplineerd. Iemand zoals hij maakt de wereld een betere plek.