Otter zoekt zijn toevlucht op een boot terwijl hij ternauwernood ontsnapt aan de kaken van een orka!

Dieren
maandag, 23 mei 2022 om 12:48
boot
Hij was heel slim om op de boot te stappen, hij ging achterom waar het lager was om in te stappen. Ik denk dat dit niet zijn eerste keer is dat hij aan een orka of haai ontsnapt.
Donellas, die samenwerkt met een verkenningsbedrijf in Alaska en boottochten in de omgeving aanbiedt. Hij was op zijn boot toen hij een commotie in het water zag plaatsvinden. Hij realiseerde zich dat er snel iets dichter en dichter bij zijn boot zwom om te voorkomen dat hij werd opgegeten door een dodende walvis. Je kunt de rugvin van de walvis zien naderen terwijl een otter haastig probeert te voorkomen dat hij wordt gedood.
De otter duikt op uit het water en schuilt op de boot met Donellas, die niet kan geloven wat hij ziet. De volgende minuten blijft de otter veilig aan boord van de boot terwijl de orka om zijn prooi cirkelt. Op een gegeven moment gaat de otter weer het water in en verandert dan van gedachten ten gunste van de boot.
De ontmoeting van heel dichtbij duurde een tijdje, want de otter dook uiteindelijk terug in het water toen de orka zich van de boot verwijderde.
Bekijk hieronder de video om te bekijken wat er precies gebeurde.