Deze man houdt de grootste wolven ter wereld als huisdier

Deze man houdt de grootste wolven ter wereld als huisdier

Andrey Musienko heeft wel een heel bijzonder huisdier. Namelijk een wolf. Zijn Youtube kanaal, toepasselijk Black Canadian Wolf genoemd, is zijn plek waar hij laat zien van hoe hij voor zijn wolf zorgt.

In de bossen, met name op het hoger halfrond zoals Noord-Amerika, Siberië en Noord-Europa, staan wolven bekend als angstaanjagende stalkers die in roedels jagen.

Dat is moeilijk te geloven met Andrey's Akela. In de selfievideo die door Musienko is gepost, is te zien hoe Akela speels met hem omgaat. Ieder van ons zou op de vlucht zijn geslagen bij de eerste aanblik van dit dier, maar Musienko niet.

Akela zal tenslotte altijd zijn kleine puppy zijn. Zwarte wolven zijn een soort grijze wolven die zich vertakken. Ze worden gekenmerkt door hun donkergekleurde vacht. Zwarte wolven komen veel vaker voor in beboste gebieden, aangezien de grijze wolven de andere noordelijke landgebieden domineren.

Bekijk in onderstaande video hoe deze man speelt met de grootste puppy ter wereld!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties