VIDEO: Naakte Amerikaanse vrouw loopt over drukke weg uit en opent vuur op automobilisten

VIDEO: Naakte Amerikaanse vrouw loopt over drukke weg uit en opent vuur op automobilisten

Op de brug tussen San Francisco en Oakland in de staat Californië hebben automobilisten tijdens de spits een verontrustende gebeurtenis meegemaakt. Een naakte vrouw verraste iedereen door uit haar auto te stappen en op andere weggebruikers te schieten.

Volgens Amerikaanse media was de vrouw in een conflict geraakt met een andere bestuurder, wat de situatie deed escaleren. In eerste instantie liet ze een pistool zien, maar al snel escaleerde het incident. Midden op de rijbaan stopte ze plotseling, stapte uit met een mes in haar hand en begon luid te schreeuwen. Toen dit geen effect had, keerde ze terug naar haar auto en reed door naar het tolpoortje.

Bij het tolpoortje stapte ze opnieuw uit, dit keer gewapend met een pistool en zonder kleding. Ze opende lukraak het vuur op meerdere auto's. Ongelooflijk genoeg vielen er geen gewonden of doden. De politie wist snel in te grijpen en arresteerde de vrouw. Ze is overgebracht naar het ziekenhuis voor een psychiatrisch onderzoek.

Bekijk hieronder de beelden

Lees meer over:
Verenigde Staten

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer