Stukken van lichaam Chinees fotomodel teruggevonden in soeppannen

Stukken van lichaam Chinees fotomodel teruggevonden in soeppannen

In een woning in de Chinese stad Hongkong het onthoofde lichaam gevonden van het vermiste model Abby Choi (28). Haar lichaam was in stukken gehakt en delen ervan werden in soeppannen in een koelkast aangetroffen. Haar voormalige schoonvader, ex-schoonmoeder, ex-man en zijn broer zijn opgepakt op verdenking van betrokkenheid bij de moord.

Het fotomodel Abby Choi werd sinds dinsdag vermist. Op vrijdag werd haar afgehakte benen gevonden in een koelkast van een flatwoning in Lung Mei Tsuen, een buitenwijk in Hongkong. In twee soeppannen werd menselijk weefsel gevonden. De politie zegt nog op zoek te zijn naar het hoofd, de romp en de handen van het slachtoffer.

Bij de doorzoeking van de flatwoning vond de politie onder meer een vleesmolen, hakmachines, een hamer en een kettingzaag. Dit wijst op het gebruik van geweld en de intentie om het lichaam van Choi te verminken en in stukken te hakken.

Zaterdag werd bekend dat Choi’s voormalige schoonvader (65) en schoonbroer (31) zijn opgepakt op verdenking van moord. Ook haar ex-man (28) is opgepakt. Haar ex-schoonmoeder wordt belemmering van de rechtsgang verweten. Drie verdachten moeten maandag voor de rechter verschijnen.

Abby Choi zou ruzie over een groot geldbedrag met haar ex-man en zijn familie hebben gehad. Haar ex-man is vrijdag ook opgepakt, maar waar hij officieel van verdacht wordt is nog niet bekend. Het is niet duidelijk of het conflict over geld de directe aanleiding is geweest voor de moord.

Choi stond deze maand nog op de cover van het modeblad L’Officiel Monaco. Haar plotselinge verdwijning en gewelddadige dood hebben geleid tot geschokte reacties binnen de modellenwereld en daarbuiten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties