Baby loopt schedelbreuk op, hersenbloeding na ongeluk met oppas

Baby loopt schedelbreuk op, hersenbloeding na ongeluk met oppas

In Kessel-Lo, België, raakte een 6 maanden oude baby ernstig gewond na een ongeval met een gastouder (nanny). Dat scrhijft Het Nieuwsblad.

Rond 10.30 uur was de oppas de baby aan het verzorgen op de verzorgingstafel toen de baby viel. Het gebeurde zo erg dat het het bewustzijn verloor.

De vrouw belde vervolgens 911 en begon met reanimeren. Ook de ouders werden op de hoogte gebracht. Een ambulance heeft het slachtoffer naar het ziekenhuis gebracht. Het is duidelijk dat de verwondingen levensbedreigend waren. Zo liep de baby een schedelbreuk en hersenbloeding op en is ze in kunstmatige coma gelegen.

“Onderzoeken naar accidentele stakingen en verwondingen lopen nog”, zegt Callewaert. “Voorlopig hebben we geen aanwijzingen dat er kwaad opzet in het spel was. Een ongeval, maar met ernstige gevolgen. Gezien de ernst van de verwondingen loopt het onderzoek. Er is een forensisch arts aangesteld om te onderzoeken hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties