Vrouw (53) om het leven gebracht, kinderen opgevangen door politie

Vrouw (53) om het leven gebracht, kinderen opgevangen door politie

Een 53-jarige vrouw uit Rotterdam is vrijdagmiddag rond 17:50 uur overleden door een misdrijf in een woning aan de Hooglandstraat. De politie heeft de 55-jarige man van het slachtoffer als verdachte aangehouden. Rond 17:30 uur kreeg de politie melding van een reanimatie aan de Hooglandstraat. Het vrouwelijke slachtoffer werd in verdachte omstandigheden aangetroffen, waardoor de politie de aanwezige man in de woning arresteerde. Helaas mocht eerste hulp niet meer baten en overleed de vrouw.

De forensische opsporing is tot in de nacht bezig geweest om onderzoek te doen naar de toedracht van het incident. Uit dit onderzoek is gebleken dat de vrouw slachtoffer is geworden van een steekincident. De politie doet verder onderzoek naar het incident. Alle scenario’s stonden de afgelopen dagen nog open, maar waarschijnlijk is een ruzie tussen de twee geëscaleerd, waarbij uiteindelijk gestoken is.

De kinderen van het slachtoffer zijn opgevangen door de politie en er wordt voor hen gezorgd. Vandaag is de verdachte voorgeleid aan de Rechter-Commissaris en hij is in bewaring gegaan.

Lees meer over:
rotterdam

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties