President Trump en zijn vrouw hebben corona

President Trump en zijn vrouw hebben corona

President Trump heeft via Twitter laten weten dat hij en zijn vrouw positief zijn getest voor het coronavirus.

Het nieuws zorgde voor een paniekreactie op de Amerikaanse beurs. Na de bekendmaking schoten de openingsindicatoren, de futures, flink omlaag.

Volgens de arts van de president gaat het naar omstandigheden goed met Trump en zijn vrouw. De verwachtingen zijn dat Trump gewoon vanuit het Witte Huis al zijn taken alsnog kan vervullen.

Zowel Trump en zijn vrouw zijn direct in quarantaine gegaan. Het is nog niet bekend welke gevolgen de quarantaine gaat hebben op de verkiezingscampagne. De Amerikaanse presidentsverkiezingen zijn over exact een maand op dinsdag 3 november. Het is nooit een goede tijd om het coronavirus op te lopen, maar dit is natuurlijk dubbelop vervelende timing.

President Trump en de First Lady lieten zich testen omdat een topadviseur van Trump, Hope Hicks, besmet is met het virus. En zo kwam naar voren dat het presidentiële echtpaar eveneens besmet blijkt te zijn.

Beeld: Carmen Rodrigues | Public Domain Mark 1.0 | Flickr

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties