Marc van der Linden reageert op boze Gravin Eloise

Marc van der Linden reageert op boze Gravin Eloise

Het is Marc van der Linden niet ontgaan dat Gravin Eloise woedend op hem is. In een korte reactie op zijn sociale media heeft hij laten weten dat hij het “lief en begrijpelijk” vindt dat de Gravin voor Claus opkomt.

Eloise reageerde boos nadat het roddelblad Weekend en Van der Linden beweerden dat Graaf Claus-Casimir vanwege zogenoemde ‘gedragsproblemen’ naar een kostschool in Schotland zou zijn gestuurd. Gravin Eloise liet vervolgens in een reactie weten hoe zij daar over denkt.

Opvallend genoeg lijkt van der Linden lijkt zich vrijwel niets van de kritiek aan te trekken. “Een zusje die voor haar broertje opkomt op broer- en zusdag: ik vind het lief en begrijpelijk hoor”, zo schrijft hij. Hij lijkt niet te begrijpen dat wat door hem geschreven en gezegd is onbewezen beschuldigingen zijn. Maar als zijnde journalist laat hij het waarschijnlijk van zich afglijden en pakt hij het niet persoonlijk op.

Op woensdag 23 september werd naar buiten gebracht dat Claus, de zoon van prins Constantijn en prinses Laurentien in Schotland zou gaan studeren. Die overstap was vrij abrupt, want het nieuwe schooljaar begon in Schotland eigenlijk al op 1 september. Eveneens moesten Claus en zijn moeder, die hem bracht, vanwege de maatregelen twee weken in quarantaine. Dit bracht de geruchtenmachine op gang.

Beeld: Schermafbeelding Koffietijd Youtube

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties