Onthullend document toont dat Epstein opdracht gaf aan minderjarig meisje seks te hebben met prins Andrew

Onthullend document toont dat Epstein opdracht gaf aan minderjarig meisje seks te hebben met prins Andrew

In vrijgegeven documenten die betrekking hebben tot de rechtszaak van Jeffrey Epsteins handlanger Ghislaine Maxwell, valt te lezen hoe Epstein geprobeerd heeft om de Engelse prins Andrew seks te laten hebben met een minderjarig meisje. Dit schrijft The Guardian. Het is niet volledig duidelijk of de ontmoeting daadwerkelijk heeft plaatsgevonden.

Volgens verschillende Britse media heeft Epstein op zijn beruchte privé-eiland in de Amerikaanse Maagdeneilanden een ontmoeting georganiseerd. Het was dan de bedoeling dat het meisje Andrew zou moeten verleiden tijdens een grootschalige sekspartij. Daarna moest zij aan Epstein vertellen wat er allemaal was gebeurd, schrijft the Guardian. De voornaamste reden hierachter zou zijn dat Epstein zodoende chantagemateriaal kon verzamelen. Die kon hij dan tegen prins Andrew gebruiken voor het eigen gewin.

Prins Andrew ontkent zelf alle beschuldigingen. Eveneens bronnen die dichtbij de prins staan, vertellen aan the Guardian dat hij er helemaal niets mee te maken heeft.

De documenten waar de nieuwe en onthullende informatie te lezen valt zijn afkomstig van een rechtszaak die plaats vond in 2015, welke draaide om Epstein, Maxwell en Virginia Giuffre. Virginia claimt door zowel Epstein, Maxwell alsook Andrew te zijn misbruikt.

Het is niet bekend om welk meisje het gaat. In het rapport wordt zij omschreven als Jane Doe, dat is een Engelse naam waarmee anonieme personen worden aangeduid.

Andere documenten laten zien dat prins Andrew een poging heeft gedaan om een deal te sluiten die voor Epstein positief uit zou kunnen pakken, als Epstein zou bekennen dat hij tientallen minderjarige meisjes misbruikte.

Er werden nog een heleboel meer documenten vrijgegeven in de rechtszaak omtrent Maxwell. Zo mogen advocaten onder meer een e-mailcorrespondentie tussen Epstein en Maxwell inzien en is een 350 pagina's tellende getuigenis van Giuffre gepubliceerd, gepaard met politieonderzoeken en de gegevens uit het logboek van Epsteins privévliegtuig. Bij dat laatste kwamen ook een heleboel onthullende gebeurtenissen naar boven. Van onder andere zeer prominente personen die meevlogen naar het privé-eiland van Epstein.

Beeld: Shutterstock

Onthullend document toont dat Epstein opdracht gaf aan minderjarig meisje seks te hebben met prins Andrew
Lees meer over:
Prins Andrew

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Net binnen

Dit is de nieuwe vriend van Welmoed Sijtsma (33)

Welmoed Sijtsma deelt geweldig liefdesnieuws. De 33-jarige presentatrice heeft weer een relatie. Ze heeft RTL Boulevard beves...

Hond vindt plastic zak in de vuilnisbak en draagt deze mee naar huis. Eigenaars zijn geschokt als ze zien wat erin zit

Een hond genaamd pui genoot van een van zijn wandelingen die hij zelf maakte door de straten vang Bangkok, blaffend naar vree...

Zien: Dit is de 22 jaar oudere partner van Hélène Hendriks

De geruchtenmolen over Hélène Hendriks en haar mysterieuze partner heeft draait op volle toeren. Ondanks dat Hélène geruchten...

Overleden vrouw gevonden in het water

Het lichaam van een dode vrouw is maandagochtend aangetroffen in Standdaarbuiten. Het lichaam werd gevonden in het water bij...

Voorbijganger doet schokkende ontdekking: ziet overleden persoon in auto

Een voorbijganger trof maandagochtend een dode aan in een auto in Lith. De auto was geparkeerd op de Wiegersmastraat. Forensi...

Lees meer