Man veroordeeld tot levenslange gevangenisstraf na seksueel misbruik van 9-jarig meisje en geweld tegen moeder

Man veroordeeld tot levenslange gevangenisstraf na seksueel misbruik van 9-jarig meisje en geweld tegen moeder

Een 27-jarige man is veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf nadat hij betrapt werd door een moeder terwijl hij naakt in bed lag met haar 9-jarige dochter. De schokkende gebeurtenis vond plaats in het Amerikaanse Georgia. Christopher Anthony Smith, de veroordeelde, pleegde ook geweld tegen de moeder en bedreigde agenten tijdens een urenlang durende confrontatie.

Volgens de autoriteiten woonden de vrouw en haar dochter sinds september 2022 bij Smith in huis. Op een dag keerde de moeder terug van haar werk en ontdekte ze tot haar grote afschuw dat haar dochter naakt in bed lag met de man. Geschokt en vol afschuw probeerde de moeder de hulpdiensten te bellen, maar Smith werd woedend en nam haar telefoon af. Hij werd fysiek agressief en stak de moeder neer met een mes.

Gedurende een langdurige impasse in het huis slaagde een moedige buurman erin om de politie te alarmeren. De agenten arriveerden snel op de locatie en zorgden voor de veiligheid van de moeder en het meisje. Smith werd uiteindelijk gearresteerd, maar niet voordat hij de agenten bedreigde en de situatie tot een hoogtepunt bracht.

Adjunct-hoofdofficier van justitie Warren Sellers deelde later schokkende details over de zaak. Op foto's die op Smith's telefoon werden gevonden, was te zien dat hij het jonge meisje dwong om hem seksueel te bevredigen met haar mond. Deze ontdekking versterkte de ernst van de aanklachten tegen de veroordeelde.

De rechter sprak een levenslange gevangenisstraf uit voor Christopher Anthony Smith vanwege zijn weerzinwekkende daden.

Lees meer over:
Verenigd Koninkrijk misbruik

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties